Zondag 27 november : FC Kattenbos - KFC Verbr. Lommel om 14u30

 

Na een puntenwinst van 4 op 6 kijken we met veel vertrouwen uit naar de derby tegen Kattenbos.  Ondanks een resem gekwetsten zal ons trainersduo ongetwijfeld een sterk en gemotiveerd elftal aan de aftrap brengen.

Ook voor de supporters staat deze wedstrijd al maanden in de agenda omcirkeld.  Zij maken de verplaatsing per fiets. Samenkomst vanaf 10u30 aan de kantine in de Rozenstraat.  We starten met verse koffie , koffiekoeken, croissants en chocoladebroodjes. Vertrek is dan voorzien om 11u15 richting Lommel centrum voor een eerste tussenstop. Omstreeks 12u gaat het richting frituur Giovanni. Daar staan de warme snacks met een frisdrank of pintje klaar en vervolgens gaan we richting frituur de Statie. (13u15 ) Daar serveren ze nog een frietje (met saus) en drank waarna we om 14u15 de laatste etappe naar het veld van Kattenbos doen. Inschrijven kan nog bij onze bestuursleden.

Vergeet ook de kleine derby van zaterdag 26 november niet. Om 14u30 spelen onze jongens van de tweede ploeg thuis tegen Kattenbos. Ook FC Mulders treft met de Germinal een Lommelse ploeg. Zij treden gelijkertijd met de reserven aan op het C-veld. Pierke zet u maar schrap voor een volle kantine.

Supporters allen op post

 

In de marge ook nog even vermelden dat United Telecom zijn vertrouwen uitsprak in ons project en zodoende naast de wedstrijdshirts van het tweede elftal nu ook reclame langs het veld gaat plaatsen en dat zij vanaf zondag ook te zien zullen zijn op de broeken van het eerste elftal. Zij worden zo onze derde hoofdsponsor naast APL en 't Macheltje.  Rudi alvast bedankt voor het vertrouwen.