Zondag 29 januari : FC Kolonie - KFC Verbr. Lommel om 15u00

Afgelopen weekend bleken onze mannen op een moeilijk bespeelbaar veld toch iets sterker als Gr. Brogel. Het werd 3-0. Door deze levensbelangrijke overwinning vinden we weer aansluiting bij de andere degradatiekandidaten.

Aanstaande zondag 29 januari treden we om 15u00 aan op het veld van FC Kolonie.  Kunnen we daar eens eindelijk een 6 op 6 neerzetten of grijpt Kolonie zijn allerlaatste waterkansje ?  De supporters die de verplaatsing graag op een ludieke wijze met de fiets willen maken verzamelen deze keer op 11u in café de Kroon. Inschrijven is  kosteloos en het verbruik onderweg is dan voor eigen rekening. Supporters op post !

Zondag 22 januari 2017 : KFC Verbr.Lommel-Gr. Brogel om 15u00

 

Na een deugddoende winterstop werd de competitie vorige week hervat met een nipte en onverdiende nederlaag in Peer.

Nu de gekwetsten ook stilaan terugkomen zijn we weer bijna op volle sterkte en kunnen we nog eens uitkijken naar een driepunter.

Tenzij koning winter nog roet in het eten strooit spelen we zondag om 15u00 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar in het Vanhoofstadion.

Zaterdag 21 januari maken de reserven de verplaatsing naar Gr. Brogel. Zij treden ook aan om 15u00.

Ook zeker niet vergeten : vrijdag 20 januari hebben we onze derde zettersprijskamp in de kantine. Supporters allen op post !

 

Zondag 4 december: K.F.C. V. Lommel - SK Meldert om 14u30

 

Zaterdag 3 december om 14u30 speelt de tweede ploeg op verplaatsing in Meldert.

Zondag 4 december om 14u30 staat onze eerste ploeg voor de levensbelangrijke thuiswedstrijd tegen SK Meldert.

Zondag 27 november : FC Kattenbos - KFC Verbr. Lommel om 14u30

 

Na een puntenwinst van 4 op 6 kijken we met veel vertrouwen uit naar de derby tegen Kattenbos.  Ondanks een resem gekwetsten zal ons trainersduo ongetwijfeld een sterk en gemotiveerd elftal aan de aftrap brengen.

Ook voor de supporters staat deze wedstrijd al maanden in de agenda omcirkeld.  Zij maken de verplaatsing per fiets. Samenkomst vanaf 10u30 aan de kantine in de Rozenstraat.  We starten met verse koffie , koffiekoeken, croissants en chocoladebroodjes. Vertrek is dan voorzien om 11u15 richting Lommel centrum voor een eerste tussenstop. Omstreeks 12u gaat het richting frituur Giovanni. Daar staan de warme snacks met een frisdrank of pintje klaar en vervolgens gaan we richting frituur de Statie. (13u15 ) Daar serveren ze nog een frietje (met saus) en drank waarna we om 14u15 de laatste etappe naar het veld van Kattenbos doen. Inschrijven kan nog bij onze bestuursleden.

Vergeet ook de kleine derby van zaterdag 26 november niet. Om 14u30 spelen onze jongens van de tweede ploeg thuis tegen Kattenbos. Ook FC Mulders treft met de Germinal een Lommelse ploeg. Zij treden gelijkertijd met de reserven aan op het C-veld. Pierke zet u maar schrap voor een volle kantine.

Supporters allen op post

 

In de marge ook nog even vermelden dat United Telecom zijn vertrouwen uitsprak in ons project en zodoende naast de wedstrijdshirts van het tweede elftal nu ook reclame langs het veld gaat plaatsen en dat zij vanaf zondag ook te zien zullen zijn op de broeken van het eerste elftal. Zij worden zo onze derde hoofdsponsor naast APL en 't Macheltje.  Rudi alvast bedankt voor het vertrouwen.

 

Zondag 20 november :FC Verbr.Lommel - VK Gestel om 14u30

 

Zondag 20 november treden we om 14u30 aan tegen de 13de in de stand : VK GESTEL

Na de mooie opsteker in Hamont waar we na een 1-3 overwinning met de drie punten aan de haal gingen krijgen we opnieuw een taaie tegenstander voor de kiezen in het eigen VANHOOF STADION.

Van de elf wedstrijden wisten zij er drie te winnen, ze speelden drie keer gelijk en verloren 5 wedstrijden. Dit resulteerde in 12 punten. Kunnen we haasje over doen in de rangschikking en hen verslaan ?

In de gekwetstenboeg zitten momenteel nog Tim Vernelen, Glenn Willekens en Daan Joosten die al aan de revalidatie werken en Glenn Meeus die vermoedelijk ook nog moeten passen voor het weekend.

Zaterdag gaat onze tweede ploeg op verplaatsing aan de slag in Gestel. Wedstrijd eveneens om 14u30 waar onze jongens de punten graag nog eens op de groene mat verdienen ipv via een forfait zoals vorige week.

Succes mannen ! 

 

Vergeet ook niet in te schrijven voor Happen, tappen en trappen zodat we met een indrukwekkende groep richting Kattenbos kunnen fietsen voor de derby !

Supporters op post !